FAQ – VÆRD AT VIDE OM SEGWAY KØRSEL

De færreste har prøvet det – men alle kan lære at køre Segway. Hvis du har spørgsmål omkring segway kørsel så finder du måske svaret herunder. Eller, du kan altid kontakte os på 2228 2400 eller sende en mail til info@copenhagensegway.dk

HVAD ER EN SEGWAY?

En Segway er en Person Transporter (PT), der er beregnet til at transportere 1 person på afstande af typisk op til 5-10km. Den batteridrevne Segway har 2 hjul og balancerer køreren over en aksel vha. et avanceret computersystem og gyroskoper. Computersystemet har 5 redundante enheder, hvilket betyder, at det vigtige interne elektronik har en tvilling som tager over, såfremt en del bliver defekt.

HVORDAN STYRER MAN EN SEGWAY?

Computersystemet har 5 redundante enheder, hvilket betyder, at det vigtige interne elektronik har en tvilling som tager over, såfremt en del bliver defekt. Betjeningen er meget intuitiv og letforståelig. Segwayen er samtidig meget enkel og utrolig sikker.

KAN ALLE LÆRE AT KØRE PÅ SEGWAY?

JA! Alle kan lære at køre segway. Vi plejer at sige: kan du cykle, kan du også køre segway. De fleste lærer at manøvrere en segway inden for 1 min.
Hos Copenhagen Segway giver vi altid en udførlig instruktion i hvordan man kører segway inden man selv får lov til at køre.
På vores guidede ture i København skal man være 10 år for at deltage.
I Amager Strandpark er minimum alderen 10 år (8 år såfremt man kører sammen med en voksen)

HVAD MED SIKKERHEDEN?

Det er meget sikkert at køre Segway. Du får udleveret sikkerhedsudstyr far Copenhagen Segway som skal bæres under hele turen. Endvidere får du en udførlig instruktion i hvordan man kører segway. Ellers gælder de samme regler for segway som for andre i trafikken. Og ellers brug din sunde fornuft.

ALKOHOL POLITIK

Du må ikke være beruset når du kører segway med os.

INFO

TOPHASTIGHED: 20 KM/T

VÆLGT: 54 KG

BELASTNING: 1 PERS (MAX 120 KG)

MAX DISTANCE 20 KM

DRIVMIDDEL: ELEKTRICITET

VENDERADIUS: 0