SEGWAY POLTERABEND

Segway er den sjoveste oplevelse, I kan planlægge til en polterabend. Hvorfor stå og uddele kys på Strøget, hvis I i stedet sammen kan få en sjov oplevelse på Segway ? Alle kan køre Segway og den fælles oplevelse er med til at ryste jer endnu bedre sammen.

Vi starter med en kort velkomst og instruktion, hvor I alle trænes op til at mestre en Segway. Derefter deler vi jer ind i hold, som konkurrerer mod hinanden på  opsatte Segway baner. Bare rolig, der er garanti for gode grin, fede fotos og sjove historier til senere.

En Segway polterabend tager 1 time og 30 min. Arrangementet kan afholdes ved vores unikke location i Amager Strandpark. Prisen er DKK3000 for op til 12 deltagere..Prisen inkluderer Segways, instruktør og sikkerhedsudstyr. Vi har også en god pris til jer hvis i er lidt færre eller væsentligt flere end 12 deltagere. Efter arrangementet byder vi på et Segway kørekort som minde om en sjov oplevelse.  Mod et mindre tillæg kan arrangementet flyttes til jeres private adresse eller et andet sted.

En strandpark til polterabend
Amager Strandpark er det optimale sted for en polterabend. Her finder I masser af plads, fri parkering og nem adgang med Metro. I kan selv at medbringe mad og drikkevarer eller lade jer friste af cafeer og sandwich barer med meget rimelige priser.

Ønsker I flere aktiviteter end Segway på jeres polterabend? Så byder Amager Strandpark også på blowcarts, kajakture, kajak vandpolo eller blot et spil minigolf. Skal det gå rigtig vildt for sig har vi et godt samarbejde med Ribalex. Her kan i kombinere Segway med en vild tur på Øresund i en Ribbåd. Der er garanti for et adrenalin rush, når de 600 HK sender jer langs Øresund med 100 km i timen.

Udfyld kontaktformularen hvis du ønsker mere information eller hvis du allerede er klar til at reservere en polterarbend med os.

Email to someoneTweet about this on TwitterShare on FacebookGoogle+Share on LinkedIn

SEND EN FORESPØRGSEL

– ELLER KONTAKT OS PÅ +45 22 28 24 00

Dit navn

Din e-mail

Dit telefonnummer

Emne

Din besked

Angiv gerne:

  • Arrangementets type
  • Antal deltagere
  • Dato/tid
  • Evt. sted
  • Specielle ønsker