SEGWAY TEAMBUILDING

Segway teambuilding fun

Segway teambuilding – Del en rigtig god oplevelse med dine medarbejdere, kunder eller gæster! Lad Copenhagen Segway levere underholdningen til dit næste teambuilding arrangement, forretningsfrokost, produktlancering mv.
Vi stiller op med de nyeste Segways og erfarne guider, der garanterer en god oplevelse – og god motion af lattermusklerne.

Vi har sat os den ambition, at vi vil levere Danmarks bedste Segway arrangementer for virksomheder og private. Allerede nu har vi stået for over 300 arrangementer i hele Danmark, og hver gang oplever vi en fantastisk positiv feedback fra vores kunder. Virksomheder som Mærsk, Novo, Danske Bank, Microsoft, TDC og Coloplast og mange flere har allerede oplevet vores Segway arrangementer, og vi kan kun opfordre til, at din virksomhed bliver den næste.

Som noget nyt kan vi tilbyde indendørs teambuilding event i nye vores lokaler ved Nikolaj Plads i København. Segway events kan også afholdes udendørs i fantastiske omgivelser på Amager Strandpark, på din firmaadresse eller hvor du måtte ønske det.

Udfyld kontaktformularen i højre side og vi laver et individuelt tilbud, skræddersyet til netop dit arrangement.

indoor segway teambuilding
Segway lounge in the heart of Copenhagen
Email to someoneTweet about this on TwitterShare on FacebookGoogle+Share on LinkedIn

SEND EN FORESPØRGSEL

– ELLER KONTAKT OS PÅ +45 22 28 24 00

Dit navn

Din e-mail

Dit telefonnummer

Emne

Din besked

Angiv gerne:

  • Arrangementets type
  • Antal deltagere
  • Dato/tid
  • Evt. sted
  • Specielle ønsker