SEGWAY TUR MED GUIDE

En Segway tur i København er en fantastisk oplevelse sammen med dine venner eller kollegaer. Sammen med Segway Tours Copenhagen tilbyder vi 3 forskellige ture. Vi har op til 8 daglige ture som alle tager  udgangspunkt fra vores bykontor i Løngangsstræde 19 – centralt placeret få minutter fra Strøget / Rådhuspladsen.
Vælg mellem :

“Wonderful Copenhagen Segway Tour – 2 timer” 
Dette er den klassiske og vores mest populære Segway tur . Første del af turen kører vi ved Rådhuspladsen og derefter ind i det hyggelige Latinerkvarter. Turen går via de hyggelige gader til Kongens Nytorv og derefter til Amalienborg. Efter at have hilst og vinket til den kongelige familie kører vi mod Esplanaden, Den Lille Havfrue, Langelinie og Kastellet. Hjemturen tager os forbi den flotte Opera, Det nye Skuespillerhus og Nyhavn. Vi kører en tur over Københavns nyeste bro, Inderbroen til Christianshavn. Via Havnegade kører vi gennem Den Sorte Diamant og ind i haven ved Det Kongelige Bibliotek. Turen går videre til Christiansborg, hvor vi nyder det smukke område ved de Kongelige Stalde. Ovenstående var blot nogle af rigtig mange højdepunkter fra vores Wonderful Copenhagen Segway Tur.

Turen koster DKK525. Prisen inkluderer en øl, vand eller soda efter turen. Vi byder også på et Segway kørekort som et sjovt minde om en god Segway oplevelse.

“Copenhagen Segway Tour – 1 time”
Vores korteste Segway Tur tager jer gennem de hyggelige gader, Latinerkvarteret ved Strøget, ned til Kongens Nytorv og videre til Nyhavn. Vi kører en tur over Københavns nyeste bro, Inderbroen til Christianshavn. Hjemturen tager os forbi Havnegade, den Sorte Diamant og ind i haven ved Det Kongelige Bibliotek. Turen går videre til Christiansborg, hvor vi nyder det smukke område ved de Kongelige Stalde.

Turen koster DKK375. Prisen inkluderer en øl, vand eller soda efter turen. Vi byder også på et Segway kørekort som et sjovt minde om en god Segway oplevelse.

“New Copenhagen Segway Tour – 2 timer” (Private Tour – minimum 8 deltagere)
Måske har du allerede kørt Segway i København – måske har du oplevet Nyhavn og Amalienborg mange gange. Såfremt du hellere vil opdage nye områder i København så kan du i stedet vælge den tur som er vores Segway guidernes ynglingstur. Turen er speciel populær som en oplevelse sammen med familien eller kollegaerne i firmaet. Vi kører langs med havnefronten, sydgående mod Fisketorvet. På Segway bevæger vi os rundt ved den flotte arkitektur der skyder op i denne del af København. Derefter krydser vi Bryggebroen til Islands Brygge. Den helt store naturoplevelse venter forude når vi kører ud på det uberørte Amager Fælled. Her er masser af frisk luft og god plads til at nyde Segway oplevelsen. Turen går mod det ny-anlagte område ved Danmarks Radio, DR Koncerthus og Københavns Universitet. Derefter vender vi næsen og vores Segways mod endnu et fantastisk naturområde, søerne ved Stadsgraven, hvor vi kører Segway på stierne ved Christianshavns volde. Vores NEW Copenhagen Segway Tur er en oplevelse som i sent vil glemme.

Turen koster DKK525. Prisen inkluderer en øl, vand eller soda efter turen. Vi byder også på et Segway kørekort som et sjovt minde om en god Segway oplevelse.

“Private Segway Ture” (minimum 8 deltagere)
Vi tilbyder alle vores Segway ture som lukkede private ture. Dermed er jeres gruppe de eneste på turen og i bestemmer det starttidspunkt der passer jer bedst. I skal være minimum 8 deltagere (eller betale for 8 deltagere)

Man skal være fyldt 16 år for at deltage på vores guidede ture i København. (Såfremt du er under 16 år kan du køre Segway med os i Amager Strandpark)

Er du klar til at komme ud og køre med os ? Tryk på nedenstående link for at lave en online reservation eller udfyld kontakt formular til højre såfremt du ønsker at reservere privat segway tur.

SE LEDIGE TURE OG RESERVER ONLINE – TRYK HER

Email to someoneTweet about this on TwitterShare on FacebookGoogle+Share on LinkedIn

SEND EN FORESPØRGSEL

– ELLER KONTAKT OS PÅ +45 22 28 24 00

Dit navn

Din e-mail

Dit telefonnummer

Emne


Please leave this field empty.

Din besked

Angiv gerne:

  • Hvilken af du 3 Segway ture, som du ønsker
  • Antal deltagere
  • Dato/tid
  • Specielle ønsker