SEGWAY TUR MED GUIDE

Segway In Nyhavn Copenhagen

LÆS MERE OM VORES SEGWAY TURE OG RESERVER ONLINE – TRYK HER

En Segway tur i København er en fantastisk oplevelse sammen med dine venner eller kollegaer. Sammen med Segway Tours Copenhagen tilbyder vi 3 forskellige ture. Vi har op til 8 daglige ture som alle tager  udgangspunkt fra vores bykontor på Nikolaj Plads 34 – centralt placeret få minutter fra Strøget / Kongens Nytorv.
Vælg mellem :

“Wonderful Copenhagen Segway Tour – 2 timer” 
Turen koster DKK525. Prisen inkluderer en øl, vand eller soda efter turen. Vi byder også på et Segway kørekort som et sjovt minde om en god Segway oplevelse.

“Copenhagen Segway Tour – 1 time”
Turen koster DKK375. Prisen inkluderer en øl, vand eller soda efter turen. Vi byder også på et Segway kørekort som et sjovt minde om en god Segway oplevelse.

“Private Segway Ture” (minimum 8 deltagere)
Vi tilbyder vores 1 eller 2 timers Segway ture som lukkede private ture. Dermed er jeres gruppe de eneste på turen og i bestemmer det starttidspunkt der passer jer bedst. I skal være minimum 8 deltagere (eller betale for 8 deltagere). Såfremt i ønsker en privat tur er der også mulighed for at lave en tur på 1 1/2 time til DKK450.

Man skal være fyldt 10 år for at deltage på vores guidede ture i København. (Såfremt du er under 10 år kan du køre Segway med os i Amager Strandpark)

Er du klar til at komme ud og køre med os ? Tryk på nedenstående link for at lave en online reservation. Såfremt du ønsker at reservere en privat tur kan du kontakte os på 2228 2400 eller udfylde kontakt formularen.

LÆS MERE OM VORES SEGWAY TURE OG RESERVER ONLINE – TRYK HER

Email to someoneTweet about this on TwitterShare on FacebookGoogle+Share on LinkedIn

SEND EN FORESPØRGSEL

– ELLER KONTAKT OS PÅ +45 22 28 24 00

Dit navn

Din e-mail

Dit telefonnummer

Emne

Din besked

Angiv gerne:

  • Hvilken af du 3 Segway ture, som du ønsker
  • Antal deltagere
  • Dato/tid
  • Specielle ønsker